Voor informatie en aanmelding:  053 - 477 25 32   of  

Tenzij anders vermeld, geldt voor deelname aan elke workshop, dat je 35% korting krijgt voor iedere deelnemer - die niet in mijn netwerk voorkomt - die via jouw netwerk ook inschrijft voor de betreffende workshop of cursus.

3 november 2019

Amersfoort

introductieworkshop
HOROSCOOPOPSTELLINGEN

kennismaking met astrologie, je eigen geboortehoroscoop en opstellingen


Astrologie is een bijzonder instrument jezelf en anderen beter te leren kennen. Het geeft je al snel inzicht in iemands temperament, behoeftes, potenties en ontwikkelings¬mogelijkheden.

In deze introductieworkshop werken we met de vier elementen: vuur, aarde, lucht en water. Zij zijn de basis van de astrologie. De elementen laten zien hoe je in verschillende situaties reageert en wat je nodig hebt om in balans te blijven. Ieder element doet dit op zijn eigen manier. Geen enkel element is goed of slecht en ieder element heeft zowel positieve als negatieve kanten. De elementen zijn voortdurend in beweging en alle vier even belangrijk. Kennis van de vier elementen kan je helpen om jezelf en anderen beter te begrijpen.

Werkwijze:
In deze workshop werken we met opstellingen. Op een directe en ervaringsge-richte manier maak je kennis met de vier elementen en de manier waarop deze zich in jouw leven laten zien.
Je horoscoop is een krachtig instrument om inzicht te krijgen in gewoonten en steeds terugkerende thema’s en de invloed die dat op je leven heeft. Met de inzichten die je aan de hand van opstellingen opdoet kun je bewuste stappen zetten om anders met dingen om te gaan en meer rust te vinden.

Voor wie?
Deze workshop is voor iedereen die wil kennismaken met astrologie, het wer-ken met opstellingen, je eigen horoscoop en de werking van de elementen.

Vervolg:
Deze dag geeft ook de mogelijkheid om je een beeld te vormen over een cyclus Horoscoopopstellingen die vijf weken later in december start. Hierin ga je direct en intensief met je eigen horoscoop en een persoonlijke vraag of thema aan de slag. Deze cyclus bestaat uit 7 workshopdagen. Neem gerust contact op als je meer wilt weten of kijk op onze websites.
Als je vooraf je geboortegegevens aan ons doorgeeft, krijg je tijdens de work-shop je persoonlijke geboortehoroscoop.

Deze workshop is in samenwerking met Karin van der Vaart.

Prijs:
Deelname aan deze workshop kost € 75,-.
Bij inschrijving voor de cyclus horoscoopopstellingen die start op 8 december 2019 krijg je het bedrag van de introductieworkshop als korting op de deelnameprijs voor de cyclus.

Klik hier voor de flyer.

2 maart 2019   VOL!

18 mei 2019   VOL!

30 november 2019

Zoetermeer

Op zoek naar je eigen autoriteit
in het licht van de komende Saturnus-Pluto-conjunctie van 2020
een workshop voor astrologen en astrologiestudenten


In 2020 vindt een conjunctie plaats tussen Pluto en Saturnus in steenbok.
Beide planeten hebben te maken met autoriteit, gezag, invloed en macht.
De steenbokachtergrond wijst op thema's als leiderschap, politieke en economische machtsvraagstukken, omgang met onze natuurlijke grondstofbronnen, met investeringen, schulden en kredieten, maar ook versobering en duurzaamheid kunnen verwachten.

In deze workshop gaan we op zoek naar de betekenis van deze veranderingen aangegeven door deze conjunctie voor ieder persoonlijk. Durven we te gaan staan voor onszelf en dit zichtbaar te maken naar de buitenwereld.
Wat zet jij neer of wat breng jij de wereld?
Welk effect heeft deze conjunctie in jouw persoonlijke horoscoop?
Betekent deze conjunctie ook afbraak van oude vormen en structuren in je persoonlijke leven of geeft het juiste de noodzakelijke veranderingen op weg naar innerlijke autoriteit en stevigheid van steenbok?

Voor uitgebreide informatie in pdf-formaat: klik hier.

 

vanaf 8 december 2019

Amersfoort

cyclus
HOROSCOOPOPSTELLINGEN


Op 8 december 2019 start een nieuwe cyclus horoscoopopstellingen in Amersfoort, bestaande uit 7 maandelijkse workshops tussen december 2019 en juni 2020 rond actuele astrologische thema's, gerelateerd aan de persoonlijk geboortehoroscopen van de deelnemers.

In samenwerking met Karin van der Vaart.

Voor uitgebreide informatie: Hier is de flyer

Inhoud ©1992 - Hans Planje
Hans Planje     E:      T: 053-4772532