Voor informatie en aanmelding:  053 - 477 25 32   of  

Tenzij anders vermeld, geldt voor deelname aan elke workshop, dat je 35% korting krijgt voor iedere deelnemer - die niet in mijn netwerk voorkomt - die via jouw netwerk ook inschrijft voor de betreffende workshop of cursus.

vanaf 26 september 2020

Enschede

relatiecyclus

SAMEN - de ander dat ben jij


In een tijd waarin de wereld snel verandert en we niet meer vanzelfsprekend kunnen terugvallen op overheden, instanties en andere uiterlijke autoriteiten, staan veel relaties onder druk. We worden immers genoodzaakt op onze iegen innerlijke autoriteit te gaan varen.

In een intensive van 7 bijeenkomsten gaan we aan de slag met het verkennen van hoe jij omgaat met relaties en communicatie.
Met behulp van opstellingen, affirmaties, visualisaties en speciale oefeningen wordt je bewust van je blinde vlekken en kun je deze transformeren.
Dit maakt jou krachtiger in je relaties en communicatie. 

Voor uitgebreide informatie: Hier is de flyer

januari 2021

Bussum

Horoscoopopstellingen

Introductieworkshop


Steeds meer mensen komen tot de ontdekking dat astrologie véél meer is dan wat je in rubrieken leest. In deze introductieworkshop kun je kennismaken met astrologie op basis van opstellingen en je persoonlijke horoscoop (1-daagse workshop).

De vier elementen: de basis van iedere horoscoop
In deze introductieworkshop werken we met de vier elementen (vuur, aarde, lucht en water). De elementen laten zien hoe je met situaties omgaat en wat je nodig hebt om het gevoel te krijgen dat je weet waar je staat. Ieder element doet dit op zijn eigen manier. Geen enkel element is goed of slecht en ieder element heeft zowel positieve als negatieve kanten. De elementen zijn continue met elkaar in beweging en alle vier even belangrijk.

Inzicht en persoonlijke ontwikkeling
In deze workshop werken we met opstellingen. Op een heel directe en ervaringsgerichte manier maak je kennis met de vier elementen en hoe deze zich in jouw leven vertalen.
In deze workshop maak je ook kennis met je persoonlijke geboortehoroscoop. Dit is een krachtig instrument om inzicht te krijgen in gewoonten en steeds terugkerende thema’s en de invloed die dat op je leven heeft. Met de inzichten die je aan de hand van opstellingen opdoet kun je bewuste stappen zetten om anders met dingen om te gaan en meer rust te vinden.


Deze workshop is voor iedereen die wil kennismaken met astrologie, je eigen horoscoop, het werken met opstellingen of als je meer wil weten en ervaren over de werking van de elementen.

 

vanaf januari 2021

Bussum

Relaties in een nieuwe tijd

Cyclus Horoscoopopstellingen


De maatschappij is aan het veranderen. Oude waarden brokkelen af, nieuwe zijn nog nauwelijks zichtbaar. Dit gaat vaak gepaard met chaos en onzekerheid. En dat heeft grote impact op onze relaties. In deze cyclus onderzoeken we hoe we de uitdagingen van de nieuwe tijd het hoofd kunnen bieden.

Astrologie en opstellingen
Je geboortehoroscoop is een fantastisch instrument om te zien wat voor jou belangrijk is en welke thema’s in jouw leven om aandacht vragen. Opstellingen geven zicht op onbewuste patronen. In deze cyclus krijg je helder wat er diep van binnen in je leeft en wat ervoor nodig is mee te kunnen gaan in nieuwe eisen en uitdagingen zonder je eigenheid te verliezen.

Voor wie?
Deze cyclus horoscoopopstellingen is voor iedereen die zich op het persoonlijke en spirituele vlak (verder) wil ontwikkelen en op een ervaringsgerichte en praktische manier met elkaar aan de slag wil gaan. Je hoeft geen ervaring met opstellingen of astrologische voorkennis te hebben om mee te kunnen doen.

Praktische informatie volgt later

Inhoud ©1992 - 2020 Hans Planje
Hans Planje     E:      T: 053-4772532