Voor informatie en aanmelding:  053 - 477 25 32   of  

Tenzij anders vermeld, geldt voor deelname aan elke workshop, dat je 35% korting krijgt voor iedere deelnemer - die niet in mijn netwerk voorkomt - die via jouw netwerk ook inschrijft voor de betreffende workshop of cursus.

21 januari 2023

Enschede

SAMEN sterker

introductieworkshop voor paren


Op 4 maart starten we met een korte intensive, speciaal voor partnerrelaties in een cyclus van 4 workshopdagen. Hierin staan persoonlijke relatiethema's centraal, die we met behulp van systemisch werk onderzoeken.

Veel relatieproblemen zijn terug te voeren naar de diepgewortelde en vaak onbewuste patronen in de beide familiesystemen van herkomst. Elke familie heeft zo zijn overtuigingen, waarden, motto’s, geheimen en trauma’s. In een familieopstelling voor paren worden verborgen oorzaken en onderliggende dynamieken van problemen tussen partners zichtbaar en voelbaar en dit bewustzijn helpt om ingesleten patronen te doorbreken en om nader tot elkaar te komen. 

Voorafgaand aan eventuele deelname houden we in elk geval een vrijblijvend gratis intakegesprek, om een beeld te krijgen van elkaar, vragen en eventuele twijfels, omdat het over kwetsbare onderwerpen gaat, bespreekbaar te maken en een gevoel te krijgen over wat deze cyclus voor jullie kan betekenen.

Als je belangstelling hebt voor deze cyclus, kun je op deze zaterdag in de eenmalige introductie kennismaken met ons en onze werkwijze.

Voor uitgebreide informatie over de cyclus: Hier is de flyer

4 februari 2023

Enschede

Opstellingendag


Van tijd tot tijd bieden we in losse workshopdagen de gelegennheid om persoonlijke thema's in een opstelling te onderzoeken.
Op deze dagen bieden we 3 deelnemers gelegenheid om een opstelling te krijgen.Ook kun je je gewoon als representant aanmelden en meedoen in de opstellingen van anderen. Ook dat kan uitermate verhelderend zijn ten aanzien van eigen persoonlijke thema's. We gaan ervan uit dat je niet voor niets in een representantenrol wordt gevraagd. Zelfs als toeschouwer kun je geraakt worden door wat er in de opstelling gebeurt en tot mooie inzichten komen.

Wil zelf een opstelling, laat dat dan vooraf weten. Je bent dan zeker van een eigen opstelling.
Wil je alleen als representant komen, dan ben je uiteraard ook van harte welkom.
Voor een opstelling vragen we € 120,- en voor je deelname als representant € 30,-.

Nieuwe data zullen we tijdig communiceren via website of nieuwsbrief.


Het is fijn dat we weer de mogelijkheid hebben om dit inzichtgevende en helende werk te kunnen doen en Tosho en ik kijken ernaar uit om nieuwe en oude vertrouwde gezichten te zien.

vanaf
4 maart 2023

Enschede

relatie intensive

SAMEN sterker - voor paren


In elke relatie ontstaan problemen die terug te voeren zijn naar de diepgewortelde en vaak onbewuste patronen in de beide familiesystemen van herkomst. De thema’s kunnen legio zijn: kinderen, financiën, seksualiteit, carrière, familie, tijd voor elkaar, tijd voor jezelf, communicatie, verwachtingen, overtuigingen, enz. Elke familie heeft zo zijn patronen, gewoontes, waarden, motto’s, geheimen en trauma’s. In een familieopstelling voor paren worden verborgen oorzaken en onderliggende dynamieken van problemen tussen partners zichtbaar en voelbaar en dit bewustzijn helpt om ingesleten patronen te doorbreken en om nader tot elkaar te komen. 

Dit zijn de uitgangspunten voor de relatie-intensive, die uitsluitend bedoeld is voor beide partners van een vaste relatie. Het doel is dat kwaliteiten als geluk, vrijheid, vrede, liefde, harmonie, respect, wijsheid, goedheid, enz. steeds meer ruimte krijgen, odat beide partners in de relatie kunnen groeien.

Voorafgaand aan eventuele deelname houden we in elk geval een vrijblijvend gratis intakegesprek, om een beeld te krijgen van elkaar, vragen en eventuele twijfels, omdat het over kwetsbare onderwerpen gaat, bespreekbaar te maken en een gevoel te krijgen over wat deze cyclus voor jullie kan betekenen.

Data voor de cyclus: zaterdagen 4 en 25 maart, 8 en 29 april 2023.

Als je belangstelling hebt voor deze cyclus, kun je op zaterdag 21 januari in de eenmalige introductieworkshop kennismaken met ons en onze werkwijze.

Voor uitgebreide informatie over de cyclus: Hier is de flyer

op aanvraag

SAMEN onderweg

SAMEN onderweg logo

Als wereldbewoners zijn wij in een intense periode van fundamentele veranderingen beland, waarin heel veel van ons gevraagd wordt en wij beslissende keuzes moeten maken, ook voor komende generaties. Tegelijkertijd worden we o.a. door corona gedwongen om naar binnen te gaan en onze eigen oude thema's en trauma's onder ogen te zien en op te ruimen. Dit is bepaald niet gemakkelijk en iedereen komt in dat proces de nodige druk, stress en onzekerheid tegen.
Alles verandert en dat raakt veel aspecten van ons leven. Het vraagt om reflectie en zelfonderzoek en het is belangrijk dat we ons blijven verbinden, om te voorkomen dat we in de veelheid van wat van ons gevraagd wordt overweldigd worden, of ons verloren gaan voelen en eenzaam worden. Aan de horizon zien we een wereldgemeenschap van mensen, die geleerd hebben om in harmonie met zichzelf en elkaar te leven, die een diep respect hebben voor alle ecosystemen en die de gezamenlijke productie op een duurzame, liefdevolle en zorgzame manier gebruiken voor het welzijn van iedereen. Intussen kun je behoorlijk last hebben van overlevingsangst, achterdocht, boosheid, eenzaamheid, veranderende relaties, onzekerheid over de keuzes die je voortdurend moet maken, financiële perikelen, woonproblemen en noem maar op. Om je hierbij te ondersteunen bieden wij zowel een individueel traject als een doorlopende groep aan.

Een individueel traject bestaat uit 4 wekelijkse sessies van anderhalf uur.
De eerste sessie is gezamenlijk, dus met Hans en Tosho.
De tweede en derde sessie zijn individuele sessies, één met Tosho en één met Hans.
Daarin kan een specifiek thema verder uitgediept worden. De laatste sessie is weer gezamenlijk.
Dit traject kan online worden gevolgd, maar ook live of een combinatie van online en live.

Een groepsintensive bestaat eveneens uit 4 wekelijkse sessies in een setting met 4 deelnemers.
Wij bieden de nodige bedding en handvatten, om te werken aan je eigenheid, je bewuster te worden van wie jij bent, hoe jij communiceert en op anderen overkomt en hoe jij de best mogelijke keuzes kunt maken. Daarnaast heb je de gelegenheid je te verbinden met gelijkgestemden en zorgen wij met zijn allen via korte deelrondes voor inspiratie en ondersteuning.

Als werkvormen gebruiken wij voornamelijk coaching, visualisatie, inspiraties, oefeningen en opstellingen. Wij maken daarbij gebruik van de interactieve website Het Lege Midden, waarin online opstellingen mogelijk zijn. Daar kan iedereen die ingelogd is, zichzelf opstellen en verplaatsen of als representant deelnemen in de opstelling van een ander. We gebruiken daarbij tegelijkertijd Zoom voor de onderlinge communicatie.
Deze online opstellingenpagina blijkt een mooi alternatief voor de gebruikelijke live opstellingen.
Wanneer opstellingen nieuw voor je zijn kun je de eerste keer ook gewoon toeschouwer zijn. Het mooie is dat zowel een opstelling ontvangen, als er in representeren, als deze als toeschouwer meebeleven alle drie impact op je hebben.

Voor uitgebreide informatie: Hier is de flyer

Inhoud © 1992 - 2023 Hans Planje
Hans Planje     E:      T: 053-4772532