Een opstelling is een uiterst effectieve methode om moeilijk grijpbare problemen aan te pakken: Het geeft direct inzicht in vaak onzichtbare achterliggende dynamieken in een familie, bedrijf of organisatie. Een opstelling maakt zichtbaar waar energie vastzit en geeft de mogelijkheid verstorende energiepatronen te beïnvloeden, zodat rust en heling kan ontstaan.

LIVE
Voor een opstelling zijn een aantal mensen nodig die als representant in de opstelling kunnen staan.
We bieden regelmatig lossen opstellingendagen aan, waaraan je kunt deelnemen met een eigen opstelling of als representant. Hier vind je informatie over dit concept.
Voor je eigen privé-opstelling is het nodig een aantal mensen die niet bij het thema van de opstelling betrokken zijn te vragen of ze hieraan mee willen doen. Ervaring met opstellingen is niet van belang.
Vaak is er gelegenheid voor een tweede opstelling voor een van de anderen.

ONLINE
Voorbeeld op websiteJe kunt jouw persoonlijke opstelling ook online doen. Daarvoor houden we eerst een telefonische intake en maken daarna een afspraak voor een online sessie.
Daarin werken we met Zoom en een Online opstellingspagina waarin je je eigen opstelling kunt maken.

Voor een korte gerichte ondersteuning bieden we het traject SAMEN onderweg.

Voor een kennismaking met de demoversie van Het Lege Midden kun je deze link volgen.
Je kunt deze app ook zelf aanschaffen als Windowsversie of een je abonneren op de webversie. Voor meer informatie: kijk hier.