Voor informatie en aanmelding:  053 - 477 25 32   of  

Tenzij anders vermeld, geldt voor deelname aan elke workshop, dat je 35% korting krijgt voor iedere deelnemer - die niet in mijn netwerk voorkomt - die via jouw netwerk ook inschrijft voor de betreffende workshop of cursus.

vanaf 13 maart 2021

Enschede

relatiecyclus

SAMEN - de ander dat ben jij


In een tijd waarin de wereld snel verandert en we niet meer vanzelfsprekend kunnen terugvallen op overheden, instanties en andere uiterlijke autoriteiten, staan veel relaties onder druk. We worden immers genoodzaakt op onze iegen innerlijke autoriteit te gaan varen.

In een intensive van 7 bijeenkomsten gaan we aan de slag met het verkennen van hoe jij omgaat met relaties en communicatie.
Met behulp van opstellingen, affirmaties, visualisaties en speciale oefeningen wordt je bewust van je blinde vlekken en kun je deze transformeren.
Dit maakt jou krachtiger in je relaties en communicatie. 

Voor uitgebreide informatie: Hier is de flyer

september 2021

Cyclus Horoscoopopstellingen


De maatschappij is aan het veranderen. Oude waarden brokkelen af, nieuwe zijn nog nauwelijks zichtbaar. Dit gaat vaak gepaard met chaos en onzekerheid. En dat heeft grote impact op onze relaties. Ook in 2021 zal dit proces zich voortzetten. In deze cyclus onderzoeken we hoe we de uitdagingen van de nieuwe tijd het hoofd kunnen bieden.

Astrologie en opstellingen
Je geboortehoroscoop is een fantastisch instrument om te zien wat voor jou belangrijk is en welke thema’s in jouw leven om aandacht vragen. Opstellingen geven zicht op onbewuste patronen. In deze cyclus krijg je helder wat er diep van binnen in je leeft en wat ervoor nodig is mee te kunnen gaan in nieuwe eisen en uitdagingen zonder je eigenheid te verliezen.

Voor wie?
Deze cyclus horoscoopopstellingen is voor iedereen die zich op het persoonlijke en spirituele vlak (verder) wil ontwikkelen en op een ervaringsgerichte en praktische manier met elkaar aan de slag wil gaan. Je hoeft geen ervaring met opstellingen of astrologische voorkennis te hebben om mee te kunnen doen.

Praktische informatie volgt later

Inhoud ©1992 - 2021 Hans Planje
Hans Planje     E:      T: 053-4772532