Voor informatie en aanmelding:  053 - 477 25 32   of  

Tenzij anders vermeld, geldt voor deelname aan elke workshop, dat je 35% korting krijgt voor iedere deelnemer - die niet in mijn netwerk voorkomt - die via jouw netwerk ook inschrijft voor de betreffende workshop of cursus.

Workshops en cursussen

20 t/m 24 juni 2018

23 t/m 26 aug. 2018

Blankenburg - Harz

De hemel op aarde
een reis naar de dierenriem rond Blankenburg in de Harz

 

In de Harz, met Blankenburg als centrum, ligt de dierenriem in de vorm van oeroude kracht¬plaatsen. Hier werden ooit goden vereerd, offers gebracht en gebeden en rituelen uitgevoerd om een bepaald proces te ondersteunen of versterken. 

Afgelopen jaren ben ik verschillende keren naar de Harz gereisd en heb alle plekken van deze dierenriem bezocht. Telkens weer een werkelijk heel bijzondere ervaring! Ook komend jaar wil ik in juni en augustus weer met een groep mensen een lang weekend naar Blankenburg om een aantal van deze plekken te laten zien en verder te ontdekken en onderzoeken.

Heb jij zin om mee te gaan?

Om alvast een indruk te krijgen kun je de volgende link volgen: www.derhimmelauferden.wordpress.com.


Kijk voor meer informatie en kosten hier

 

22 september 2018

Baarn


23 september 2018

Enschede

Betere communicatie in relaties


Wij zijn verbonden met alles en iedereen. 

Maar wanneer we het over relaties hebben bedoelen we een aantal mensen, waar we ons het sterkst mee verbonden voelen. In de ontmoeting met jouw relaties zoek je naar uitwisseling, evenwicht en gelijkwaardigheid. Goede communicatie is van belang om dit tot stand te brengen.

Met deze communicatie gaat best wel vaak wat mis.
Ongemerkt beïnvloeden onuitgesproken verwachtingen, tegenstrijdige signalen, hinderlijke oude patronen, ineffectieve boodschappen en emoties onze communicatie met de ander.

Met behulp van eenvoudige oefeningen en opstellingen nemen we onze communicatie onder de loep. Communiceren is verbinden. Verbinden is ont-moeten. Hoe doen we dat en waar liggen onze valkuilen?

Deze workshop wordt aangeboden door Tosho Kooimans en Hans Planje.

Op 22 september:
Locatie: Ruimte voor Balans, Enschede

Op 23 september:
Locatie: Centrum Mec Spirit, Baarn

 


Voor folder in pdf-formaat:   22 september Baarn     23 september Enschede


Inhoud ©1992 - 2018 Hans Planje
Hans Planje     E:      T: 053-4772532