Voor informatie en aanmelding:  053 - 477 25 32   of  

Tenzij anders vermeld, geldt voor deelname aan elke workshop, dat je 35% korting krijgt voor iedere deelnemer - die niet in mijn netwerk voorkomt - die via jouw netwerk ook inschrijft voor de betreffende workshop of cursus.

vanaf

11 mei 2021

SAMEN onderweg

SAMEN onderweg logo

Als wereldbewoners zijn wij in een intense periode van fundamentele veranderingen beland, waarin heel veel van ons gevraagd wordt en wij beslissende keuzes moeten maken, ook voor komende ge¬neraties. Dit is bepaald niet gemakkelijk en iedereen komt in dat proces de nodige druk, stress en onzekerheid tegen. Alles verandert en dat raakt veel aspecten van ons leven. Het vraagt om reflectie en zelfonderzoek en het is belangrijk dat we ons blijven verbinden, om te voorkomen dat we in de veelheid van wat van ons gevraagd wordt overweldigd worden, of ons verloren gaan voelen en een¬zaam worden. Aan de horizon zien we een wereldgemeenschap van mensen, die geleerd hebben om in harmonie met zichzelf en elkaar te leven, die een diep respect hebben voor alle ecosystemen en die de gezamenlijke productie op een duurzame, liefdevolle en zorgzame manier gebruiken voor het welzijn van iedereen. Intussen kun je behoorlijk last hebben van overlevingsangst, achterdocht, boosheid, eenzaam¬heid, veranderende relaties, onzekerheid over de keuzes die je voortdurend moet maken, financiële perikelen, woonproblemen en noem maar op. Om je hierbij te ondersteunen bieden wij zowel een individueel traject als een doorlopende groep aan.

Een individueel traject bestaat uit 4 wekelijkse sessies van anderhalf uur.
De eerste sessie is gezamenlijk, dus met Hans en Tosho.
De tweede en derde sessie zijn individuele sessies, één met Tosho en één met Hans.
Daarin kan een specifiek thema verder uitgediept worden. De laatste sessie is weer gezamenlijk.
Dit is een afronding en kan ook een opmaat zijn voor een verlenging.
Dit traject kan online worden gevolgd, maar ook live of een combinatie van online en live.

Met ingang van 11 mei starten we een doorlopende online groep waarbij wij de nodige bedding en handvatten bieden, om te werken aan je eigenheid, je bewuster te worden van wie jij bent, hoe jij communiceert en op anderen overkomt en hoe jij de best mogelijke keuzes kunt maken. Daarnaast heb je de gelegenheid je te verbinden met gelijkgestemden en zorgen wij met zijn allen via korte deelrondes voor inspiratie en ondersteuning.

Als werkvormen gebruiken wij voornamelijk coaching, visualisatie, inspiraties, oefeningen en opstellingen. Wij maken daarbij gebruik van een interactieve website, waarin online opstellingen mogelijk worden. Daar kan iedereen die ingelogd is, zichzelf opstellen en verplaatsen of als representant deelnemen in de opstelling van een ander. We gebruiken daarbij tegelijkertijd Zoom voor de onderlinge communicatie.
Deze online opstellingenpagina blijkt een mooi alternatief voor de gebruikelijke live opstellingen.
Wanneer opstellingen nieuw voor je zijn kun je de eerste keer ook gewoon toeschouwer zijn. Het mooie is dat zowel een opstelling ontvangen, als er in representeren, als deze als toeschouwer meebeleven alle drie impact op je hebben.

Voor uitgebreide informatie: Hier is de flyer

vanaf

18 september 2021

Enschede

relatiecyclus

SAMEN - de ander dat ben jij


In een tijd waarin de wereld snel verandert en we niet meer vanzelfsprekend kunnen terugvallen op overheden, instanties en andere uiterlijke autoriteiten, staan veel relaties onder druk. We worden immers genoodzaakt op onze eigen innerlijke autoriteit te gaan varen.

In een intensive van 7 bijeenkomsten gaan we aan de slag met het verkennen van hoe jij omgaat met relaties en communicatie.
Met behulp van opstellingen, affirmaties, visualisaties en speciale oefeningen wordt je bewust van je blinde vlekken en kun je deze transformeren.
Dit maakt jou krachtiger in je relaties en communicatie.

Voor uitgebreide informatie: Hier is de flyer

september 2021

 

Cyclus Horoscoopopstellingen


De maatschappij is aan het veranderen. Oude waarden brokkelen af, nieuwe zijn nog nauwelijks zichtbaar. Dit gaat vaak gepaard met chaos en onzekerheid. En dat heeft grote impact op onze relaties. Ook in 2021 zal dit proces zich voortzetten. In deze cyclus onderzoeken we hoe we de uitdagingen van de nieuwe tijd het hoofd kunnen bieden.

Astrologie en opstellingen
Je geboortehoroscoop is een fantastisch instrument om te zien wat voor jou belangrijk is en welke thema’s in jouw leven om aandacht vragen. Opstellingen geven zicht op onbewuste patronen. In deze cyclus krijg je helder wat er diep van binnen in je leeft en wat ervoor nodig is mee te kunnen gaan in nieuwe eisen en uitdagingen zonder je eigenheid te verliezen.

Voor wie?
Deze cyclus horoscoopopstellingen is voor iedereen die zich op het persoonlijke en spirituele vlak (verder) wil ontwikkelen en op een ervaringsgerichte en praktische manier met elkaar aan de slag wil gaan. Je hoeft geen ervaring met opstellingen of astrologische voorkennis te hebben om mee te kunnen doen.

Praktische informatie volgt later

Inhoud © 1992 - 2021 Hans Planje
Hans Planje     E:      T: 053-4772532