In het najaar 2017 start een nieuwe interactieve cyclus

   HOROSCOOPOPSTELLINGEN
   systemisch werk vanuit de horoscoop


Het werken met opstellingen vanuit de geboortehoroscoop blijkt een fascinerende manier te zijn om je eigen horoscoop te onderzoeken en beter zicht te krijgen op de verschillende behoeftes en intenties achter de planeetenergieën. Het is een krachtig hulpmiddel om inzicht te krijgen in je gewoontes en thema’s en de invloed die dat heeft op je functioneren, je manier van denken, voelen en handelen, op gezondheid en welzijn.

Dit samenspel van astrologie en systemisch werk is een werkwijze die verhelderende en vaak verrassende, nieuwe inzichten oplevert in de manier waarop je in het leven staat. Daarnaast levert deze speelse manier van werken bijzonder bruikbare handvatten voor het (beter) omgaan met allerlei problemen die je in het leven tegen kan komen.

   BELEEF JE EIGEN HOROSCOOP VAN BINNEN UIT

Doel van de cyclus is het ervaren van en (leren) werken met planeet- en horoscoopopstellingen. Iedere deelnemer komt met zijn of haar eigen horoscoop aan bod, maar ook het representant zijn in de horoscoop van een ander kan je veel leren over jezelf.
Tijdens de cyclus komen diverse specifieke horoscoopthema's aan de orde, zoals bv. ouderbeelden, relaties en partnerbeelden, werk, gezondheid en transits en wordt aandacht besteed aan verschillende werkvormen van opstellen.

Tijdens de cyclus krijg je toegang tot een besloten forum, waar je achtergrondinformatie vindt over het werken met opstellingen en de gebruikte technieken en werkvormen. Het is tevens een platform om de werking van planeten en horoscoopthema's te bespreken. Je kunt op elk artikel reageren, je eigen waarnemingen, ervaringen en bevindingen delen en vragen stellen.

   EEN OPSTELLING BRENGT VERBORGEN DYNAMIEKEN AAN HET LICHT EN MAAKT HET ONZICHTBARE ZICHTBAAR

De workshops worden gehouden op zondagen van 10:00 - 16:00 uur in Amersfoort.
Start: zondag 17 september 2016.
Vervolgdata: 15 okt., 12 nov. en 10 dec. 2017, 21 jan., 18 feb., 18 mrt. en 15 apr. 2018
Deelnameprijs is € 525,-.
Bij inschrijving en betaling van de helft van het bedrag vóór 15 juni, krijg je € 100,- korting.
Bovendien krijg je, als je bent ingeschreven, voor iedere deelnemer die jij meebrengt uit jouw netwerk 20% korting.

Betaling in termijnen is mogelijk.

Het maximum aantal deelnemers is 16.


Wil je eerst kennismaken? Dat kan in één van de twee introductieworkshops op 2 juli of 3 september 2017 in Amersfoort.
Hiervoor betaal je € 45,- en voor de helft van dit bedrag mag je een collega, vriend(in) of andere belangstellende meebrengen.


 

Content ©2016 Hans Planje
Hans Planje     E:      T: 053-4772532