Een reis door je eigen geboortehoroscoop

In de astrologie vertegenwoordigt de Zon ons wezen, ons Zelf. Zij staat symbool voor ons vermogen de verschillende, vaak tegenstrijdige delen met elkaar te integreren, onze identiteit te tonen en te kunnen zeggen 'ik ben'.
De basis voor deze zonnereis is de jaarlijkse reis van de Zon door de dierenriem.
Elke reis begint ergens anders in de dierenriem, want ieders reis is persoonlijk.

Rond je verjaardag bereikt de Zon dezelfde positie in de dierenriem als bij je geboorte. Vervolgens loopt de Zon verder en in het nu volgende levensjaar worden alle huizen doorlopen en alle planeten gepasseerd. In de zonnereis ga je op ontdekkingstocht in je eigen astrologische landschap. Zonnereis is een individuele reis, waarin je met behulp van geleide fantasie, creatief schrijven, spel, het werken met mythen, meditatie, e.d. op ontdekkingstocht gaat. Het uitgangspunt is je solaar of jaarhoroscoop. Deze weerspiegelt de thema's in op dit moment in je leven actueel zijn.

Jouw Zonnereis bestaat uit 12 individuele sessies, verspreid over ongeveer een jaar en begint bij voorkeur rond je verjaardag.
De prijs is € 650,-. Eén sessie duurt ongeveer 2 uur.
Voor je begint houden we een intakegesprek.

 

“Zonnereis is een jaar lang bewust je eigen proces volgen en de groeimogelijkheden die daarin besloten liggen ontwikkelen. Het geeft veel inzicht in je eigen geboortehoroscoop en biedt voor de gevorderde uitstekende mogelijkheden voor verdieping.”
Peter

“Hoewel ik al jaren met astrologie bezig ben, heb ik van de planeten vele nieuwe facetten leren kennen.”
Janniek

“Ik begrijp mezelf veel beter na deze zonnereis...”
Herman

“De continuiteit in de cyclus is bijzonder. Het lijkt alsof je steeds een treetje hoger kan komen...
Sarja

“Ik heb enorm veel zelfvertrouwen gekregen!”
Ante-Manyta

“...een jaar lang zo heel bewust met m’n eigen horoscoop bezig geweest... Da’s heel krachtig.”
José

"De Zonnereis… alleen deze titel intrigeerde me jaren geleden al. Vorig jaar is het bij ‘toeval’ dan toch zover gekomen om de stap te zetten. En er zijn heel wat stappen gemaakt! Eén voor één. Soms grote en soms kleine stappen. Allemaal passend bij wat op dat moment van toepassing was onder de deskundige begeleiding van Hans. Hans, mijn mentor, leraar, coach, inspirator en soms ook therapeut. Zijn open, flexibele en creatieve instelling heeft mij veel goed gedaan.

Zo heb ik mijn eigen innerlijk vuur weer mogen herontdekken en mee mogen nemen in het hier-en-nu. Wat een fijn gevoel om weer bij je eigen kracht te komen! En bij je eigen kracht te kunnen blijven ondanks wat er op elk moment ook kan spelen.

De zonnereis is een aanrader voor iedereen die net dat beetje extra uit zijn leven wil halen. Hans speelt heel goed in bij wat er aan de hand is, wat je thema is en wat jouw leerbehoefte is. In de Zonnereis begeleidt hij je naar je eigen gouden kern. En die kennismaking is heel bijzonder!”
Corina


Terug naar de hoofdpagina over consulten