Maak je eigen AstroTheater !

Wat doe je als je 30, 40, 50 of 60 wordt,
12½ of 25 jaar getrouwd bent,
of iets anders te vieren hebt?
Dan wil je iets bijzonders!

Organiseer dan jouw AstroTheater met je eigen familie, vrienden en kennissen.


In je eigen AstroTheater representeren je eigen mensen de verschillende planeten uit jouw geboortehoroscoop. In de rol van de planeet die zij vertegenwoordigen laten ze zien, hoe dit stuk bij jou werkt, wat deze planeetenergie voor jou te betekenen heeft, en wat de specifieke behoeftes van dit deel van je persoonlijkheid zijn. Spelers komen zelden zomaar in een rol terecht; ze vertegenwoordigen vaak zelf iets van de betreffende planeetenergie en zijn in die zin een spiegel voor jou. In het AstroTheater ben jij zelf de regisseur: Jij kunt je spelers ondervragen, instrueren en aansturen; zij geven jou feedback. Zo kun je niet alleen veel leren over je jezelf en je eigen horoscoop, maar ook over de mensen die jou dierbaar zijn en die jij vraagt mee te doen.


Het AstroThater wordt gehouden op locatie, bij jou thuis of in een geschikte ruimte bij jou in de buurt. Een AstroTheater bestaat uit een introductie, verkenning van de horoscoop, spelfase, afronding en evaluatie en wordt van het begin tot het eind door mij begeleid.


AstroTheater is midden in je eigen horoscoop staan.

Voor de opzet van een AstroTheater zijn er veel verschillende mogelijkheden, afhankelijk van tijdsduur, locatie, de mogelijkheden van de ruimte, het aantal deelnemers en hun kennis van de astrologie, beschikbare middelen en natuurlijk de wensen en ideeën van de hoofdpersoon zelf.
Daarvoor kom ik voorafgaand aan een te organiseren AstroTheater een keer naar je toe voor een voorgesprek, waarin alles wordt besproken en overlegd wat betreft voorbereiding en uitvoering van het AstroTheater.

Tenslotte: maak je geen zorgen over de uitvoering, als je er ook maar enigszins voor voelt, neem dan gewoon contact op voor meer informatie. In overleg maken we er een voor jou op maat gesneden AstroTheater van!

 

" Mijn 50e verjaardag vieren met Astrotheater was wel heel bijzonder. Vele vrienden kwamen in prachtige kostuums waardoor er meteen een creatieve, open, speelse sfeer ontstond. Het verkennen van de planeetenergieën op speciaal door Hans uitgezochte muziek maakte meteen al veel los bij mensen. Het was een perfecte intro voor het astrotheater.
Heel speciaal om zo midden in je eigen horoscoop te staan. Alle planeetinvloeden speelden een heel eigen rol, waar ik als middelpunt - de Zon - mee in contact kon treden.
Tijdens het theater gebeurde er zoveel tegelijkertijd, dat het heel verdiepend was om achteraf, als ik de vrienden die meespeelden weer sprak, hier op terug te komen en over door te praten.
Het astrotheater was een geweldige ervaring, heel anders dan je horoscoop te analyseren vanaf een papieren radix. De patronen en thema's in mijn horoscoop ervaarde ik aan den lijve. Ik stond er midden in en kon er naar kijken en meecommuniceren. Ook heel opvallend was, dat iedereen die meespeelde zich zo vanzelfsprekend in de gekozen rol kon verplaatsen. Iedereen vond het een bijzondere ervaring en heeft er van genoten.
Een echte aanrader, en... je hoeft er niet mee te wachten tot je 50 wordt! "

Tom

 

"Tien jaar getrouwd en dan je eigen astrotheater.
Twee horoscopen die door elkaar heen bewegen.

Zowel ieders eigen persoonlijke dingen,
als ook de thema's van onze relatie,
ALLES wordt zichtbaar!

Dat is verbazend, heel erg leuk en soms ook enorm confronterend.
Maar wat een mogelijkheden om spanningen op te lossen,
conflicten echt aan te gaan en elkaar te steunen in ieders eigen en ons gezamenlijke proces.
Bijzonder verrassend!
Hier kunnen we nog jáááren op teren...

Wat een ongelooflijk mooie, indringende, spannende en ontroerende belevenis!!
Niet alleen voor onszelf, maar voor alle familie en vrienden die hieraan hebben bijgedragen.
Hans, bedankt!"

Lisan en Gert

 

Terug

Terug naar de pagina 'Spel'